Takstforum telemark

Vi tilbyr alt innen taksering og konsulentbistand til privat, bedrifter og offentlig sektor.

Tjenester

Verditakst

Verdi- og lånetakst er en rapport med verdianslag, arealmåling samt en meget enkel teknisk beskrivelse av eiendommen på bakgrunn av en rask visuell befaring.

Uavhengig kontroll

Uavhengig kontroll skal gjennomføres på alle tiltak fra og med 1. januar 2013. Ved byggesøknader inn til kommune etter denne dato er det obligatorisk med uavhengig kontroll.

Boligsalgsrapport

Boligsalgsrapporten er i prinsippet en tilstandsrapport, men det blir spesielt lagt vekt på å vurdere de byggetekniske forholdene som er særlig relevante ved eierskifte.

Næringstakst

Ved taksering av næringseiendom eller kombinasjonen næring/bolig, beregnes verdien ut fra dagens leieinntekter, eiendommens potensial /utviklingsmuligheter, tilstand, standard, beliggenhet etc.

 

Overtagelse ny bolig

Vi har sjekkliste med over 100 pk ved overtakelse av enebolig. Vår erfaring er at det ofte er feil eller mangler som ikke ville blitt avdekte, uten takstmanns bistand. Vi anbefaler at takstmann tar en forbefaring hvor disse punktene blir kontrollert.

Byggoppføring

Ved byggoppfølgning skal en byggekontrollør påse at entreprenører og håndverkere utfører tilfredsstillende arbeid til avtalt tid og bidra til at sluttproduktet blir fagmessig godt. Omfang av kontrollen må avklares før oppstart slik at kundens interesse blir ivaretatt best mulig.

Vårt fellesskap er vår styrke.

Vår styrke er din trygghet.

Om oss

Takstforum Telemark ble stiftet 2017 av 5 takstfirmaer og består nå av 7 takstmenn. Med vår kompetanse og erfaring kan vi tilby kunnskap med over 200 års erfaring. Vi tilbyr takstrapporter, taksttjenester, byggoppfølging, byggekontroll og konsulentbistand til privat, bedrifter og offentlig sektor.

Takstforum Telemark

Takstforum Telemark

588

Takstforum Telemark ble stiftet i 2017 og består i dag av seks takstmenn.

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
PPCA Error: Due to Facebook API changes it is no longer possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so has stopped updating.

1 uke siden

Takstforum Telemark
Takstingeniør Are Bjørkheim har vært på hogstbefaring, og sett på dagens hogstmaskiner. ... Se merSe minde
Se på Facebook

3 uker siden

Takstforum Telemark
VIL STENGE DØREN FOR UKYNDIGE TAKSTMENNByggningssakkyndige som tilbyr tilstandsrapporter ved boligsalg bør tilfredsstille klare kompetansekrav, mener Norsk Takst.Det kom nye regler i 2022 om boligsalg. Det ble stilt strengere krav til salgsinformasjonen og innholdet i takstingeniørenes rapporter. I tillegg til dette lå det forslag om kompetansekrav for å kunne tilby tilstandsrapporter. Dette var det bred støtte for hos forbrukerorganisasjonene, men ble dessverre ikke tatt inn i forskriften.Kompetansekravet bør nå tas frem igjen sier administrerende direktør i Norsk Takst.Dette ville kunne lukke døren for aktører som mangler faglige forutsetninger for å utføre en tjeneste av så stor betydning for boligkundene.Samme som kompetansekrav bør også bestemmelsen om at takstingeniøren skal være uavhengig av alle andre profesjonelle parter, tydeliggjøres. Hvor det i dag er for dårlig definert.Det må etableres et hinder mot for tett binding, bl.a. slik at den bygningssakkyndige kan være ansatt i og levere rapporter til bruk av selskaper innad i samme konsern.Kilde Norsk Takst Daniel Ø Helgesen ... Se merSe minde
Se på Facebook

Takstforum Telemark

Porsgrunnvegen 188, 3735 Skien

35 12 26 60

Copyright © 2024 Takstforum Telemark. Design og utvikling Geekr